1- در زمان کار یا مطالعه غذا نخورید و برای این کار زمان خاصی را در نظر بگیرید تا با آرامش بیش‌تری غذا بخورید، در عین حال از مصرف زیاد شیرینی و تنقلات خودداری کنید. این خوراکی‌ها ممکن است در نگاه اول انرژی‌زا به نظر برسد اما باید توجه داشت که این قابلیت در آن‌ها بسیار کم‌دوام است و پس از مدتی احساس خستگی بیش‌تری به شما خواهد داد.

2- بررسی‌های دانشمندان نشان می‌دهد که غذاهای نشاسته‌ای مانند ماکارونی، برنج و نان به دلیل تأثیر در کیفیت خواب در شب امتحان مفید است.

3- صبح روز امتحان بهتر است برای افزایش کارایی مغز، از مواد سرشار از پروتئین یا سرشار از فیبر مانند تخم‌مرغ، نان تست با عسل یا برشتوک استفاده شود.

4- کارشناسان تغذیه به دانش‌آموزانی که اضطراب زیادی دارند و نمی‌توانند صبحانه‌ی مفصل بخورند، توصیه می‌کنند از موز و مقداری کشمش استفاده کنند.

 

 

 



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 29 آبان 1394برچسب:توصیه‌های تغذیه‌ای در ایام امتحانات,تغذیه,تغذیه سالم, | 16:28 | نويسنده : Zohreh |

●ماهی به دلیل داشتن امگا 3 فراوان سبب افزایش قدرت حافظه و یادگیری و کاهش خستگی می‌شود. ضمناً ماهی منبع بسیار خوب روی است که سبب افزایش توان یادگیری و تقویت نیروی دفاعی بدن می‌شود. (از منابع خوب امگا 3: ماهی، روغن سویا، کنجد، گردو)

●سعی کنید در غذاهای‌تان زنجبیل استفاده کنید؛ زیرا سبب افزایش قدرت تمرکز و کاهش خواب‌آلودگی می‌شود.

●از مصرف بی‌رویه‌ی انواع مواد کافئین‌دار و انواع کولا و چای سیاه خودداری کنید؛ زیرا کم‌خوابی زیاد باعث کاهش قدرت یادگیری و حافظه می‌شود.

 

 

 



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 29 آبان 1394برچسب:تغذیه در ایام نوروز برای کنکور‌ی‌ها,تغذیه,تغذیه سالم, | 16:23 | نويسنده : Zohreh |
صفحه قبل 1 صفحه بعد